fb_img

Овластени сервисери

Назад во поддршка

Овластени сервисери

Треска спорт Д.О.О.Е.Л

Адреса:Булевар Илинден бр. 50, Центар - Скопје

 

Бисер Импорт увоз-извоз Охрид ДООЕЛ

Адреса: Егејска бр.4 (хала Отекс), Охрид

 

 

Ви треба помош? Тука сме за вас

Контакт

Полето име е задолжително!
Полето порака е задолжително!

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со користење на интернет контакт образецот корисникот на веб страната се согласува Интерспорт да ги користи собраните лични податоци за корисничките одговори (Име,презме,е-маил и телефонски број кој ги запишал корисникот).

Дознај повеќе