fb_img

Како можеме да ви помогнеме?

Одберете категорија која што ве интересира

Често поставувани прашања

Враќање и замена на производи и рефундирање на средства

Нарачки

Достава

Рекламација

Овластени сервисери

Плаќање

Подари е-ваучер

Ви треба помош? Тука сме за вас

Контакт

Полето име е задолжително!
Полето порака е задолжително!

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со користење на интернет контакт образецот корисникот на веб страната се согласува Интерспорт да ги користи собраните лични податоци за корисничките одговори (Име,презме,е-маил и телефонски број кој ги запишал корисникот).

Дознај повеќе