fb_img
McKinley
i

Веќе 30 години McKinley е синоним за квалитетна опрема за планинарење, направена со најнови технологии. Сите производи се со висок квалитет, симболизирајќи длабока врска со природата. Како еден од водечките производители на опрема за планинарење, McKinley овозможува вистинско искуство со природата и се грижи со секое купување да ги добиете најдобрите производи. Производите на McKinley се ексклузивно достапни само во продавниците на Интерспорт.

 

Затвори

 289487-018-680

Mckinley FAMILY 20.4 GREY LIGHT/GREEN

11.790,00 ден.
или на 3 рати без камата по 3.930,00 ден. со
Шифра на производ: 289487-018-680
  • Една големина
    UNIV.
v
  • За возрасни
  • Унисекс
  • Зелена
  • 100% Полиестер
  • Шатори
  • Планински Спортови
  • McKinley
Можеби ќе ви се допаднат
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.