fb_img
Skechers
i

Skechers е американски бренд за обувки основан во 1992  година. Најпрво, брендот започнал со производство на јутилити обувки и обувки за лизгање на мраз. Подоцна, компанијата се диверзифицирала и почнала и со производство на спортски и casual обувки за мажи, жени и деца. Брендот нуди  две категории на обувки:

- lifestyle обувки што ги вклучува Skechers Memory Foam, добротворна линија BOBS и Relaxed Fit Comfort

- спортски обувки што ги вклучува Skechers GOrun и Skechers GOwalk.

Затвори

 237308-BBK

Skechers MAX PROTECT

5.990,00 ден.
или на 3 рати без камата по 1.997,00 ден. со
Шифра на производ: 237308-BBK
  • 42.5
  • 43
  • 45
v
  • За возрасни
  • Машки
  • Црна
  • Лице: Корегирана кожа/Вештачка кожа Постава: Текстил Ѓон: Гума
  • Патики-ниски
  • Lifestyle
  • Skechers
Можеби ќе ви се допаднат
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Skechers
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Skechers
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
4.290,00 ден.
40%
Skechers
2.390,00 ден.
3.990,00 ден.
4.590,00 ден.
4.590,00 ден.
4.590,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Skechers
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
5.990,00 ден.
29%
UA
5.490,00 ден.
7.790,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
PUMA
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
20%
PUMA
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
PUMA
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
4.190,00 ден.
4.190,00 ден.
20%
PUMA
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
29%
PUMA
2.390,00 ден.
3.390,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
4.290,00 ден.
3.690,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
18%
PUMA
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
18%
PUMA
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
4.290,00 ден.
4.290,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
PUMA
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
4.290,00 ден.
4.290,00 ден.
4.290,00 ден.
68%
Firefly
590,00 ден.
1.890,00 ден.
60%
McKinley
590,00 ден.
1.490,00 ден.
20%
Skechers
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
18%
Skechers
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Skechers
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
9.190,00 ден.
9.190,00 ден.
6.790,00 ден.
6.790,00 ден.
8.390,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
7.690,00 ден.
7.090,00 ден.
7.090,00 ден.
7.090,00 ден.
8.490,00 ден.
8.490,00 ден.
19%
NIKE
6.190,00 ден.
7.690,00 ден.
8.490,00 ден.
8.490,00 ден.
20%
NIKE
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
20%
NIKE
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
9.190,00 ден.
9.190,00 ден.
9.190,00 ден.
6.390,00 ден.
6.390,00 ден.
6.390,00 ден.
29%
NIKE
4.490,00 ден.
6.390,00 ден.
20%
NIKE
4.290,00 ден.
5.390,00 ден.
20%
NIKE
4.290,00 ден.
5.390,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
NIKE
3.790,00 ден.
4.790,00 ден.
40%
NIKE
2.890,00 ден.
4.890,00 ден.
5.290,00 ден.
19%
NIKE
5.690,00 ден.
7.090,00 ден.
19%
NIKE
5.690,00 ден.
7.090,00 ден.
7.790,00 ден.
7.790,00 ден.
5.290,00 ден.
46%
Adidas
1.990,00 ден.
3.690,00 ден.
46%
Adidas
1.990,00 ден.
3.690,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
19%
Adidas
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
44%
Adidas
2.090,00 ден.
3.790,00 ден.
30%
Adidas
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.
5.290,00 ден.
3.990,00 ден.
4.290,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
18%
REEBOK
2.590,00 ден.
3.190,00 ден.
20%
REEBOK
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
20%
REEBOK
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
REEBOK
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
29%
REEBOK
3.090,00 ден.
4.390,00 ден.
19%
Adidas
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
19%
Adidas
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
19%
Adidas
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
29%
Adidas
2.590,00 ден.
3.690,00 ден.
30%
Adidas
2.790,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
2.790,00 ден.
3.490,00 ден.
39%
Adidas
2.490,00 ден.
4.090,00 ден.
19%
Adidas
3.290,00 ден.
4.090,00 ден.
20%
Adidas
3.490,00 ден.
4.390,00 ден.
41%
REEBOK
2.590,00 ден.
4.390,00 ден.
20%
Adidas
3.490,00 ден.
4.390,00 ден.
29%
Adidas
2.890,00 ден.
4.090,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
4.290,00 ден.
30%
REEBOK
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
29%
Adidas
2.890,00 ден.
4.090,00 ден.
19%
Adidas
3.290,00 ден.
4.090,00 ден.
20%
REEBOK
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
4.290,00 ден.
4.990,00 ден.
4.290,00 ден.
29%
Adidas
3.290,00 ден.
4.690,00 ден.
29%
REEBOK
2.890,00 ден.
4.090,00 ден.
20%
Adidas
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
20%
Adidas
2.690,00 ден.
3.390,00 ден.
20%
REEBOK
1.990,00 ден.
2.490,00 ден.
20%
REEBOK
1.990,00 ден.
2.490,00 ден.
20%
Adidas
3.490,00 ден.
4.390,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
30%
Adidas
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
3.990,00 ден.
21%
REEBOK
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
21%
REEBOK
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
19%
REEBOK
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
18%
REEBOK
2.590,00 ден.
3.190,00 ден.
18%
REEBOK
2.590,00 ден.
3.190,00 ден.
21%
Adidas
2.990,00 ден.
3.790,00 ден.
29%
Adidas
2.690,00 ден.
3.790,00 ден.
40%
REEBOK
2.790,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
3.490,00 ден.
4.390,00 ден.
39%
REEBOK
2.490,00 ден.
4.090,00 ден.
2.790,00 ден.
3.490,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Adidas
3.490,00 ден.
4.390,00 ден.
4.290,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
3.690,00 ден.
5.590,00 ден.
5.590,00 ден.
50%
Adidas
1.890,00 ден.
3.790,00 ден.
50%
Adidas
1.890,00 ден.
3.790,00 ден.
4.990,00 ден.
4.990,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
4.290,00 ден.
4.990,00 ден.
4.990,00 ден.
4.290,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
3.990,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
3.990,00 ден.
4.290,00 ден.
4.290,00 ден.
4.290,00 ден.
3.690,00 ден.
3.690,00 ден.
6.190,00 ден.
6.190,00 ден.
3.690,00 ден.
30%
New
3.390,00 ден.
4.890,00 ден.
30%
New
3.390,00 ден.
4.890,00 ден.
30%
New
4.390,00 ден.
6.290,00 ден.
29%
New
5.390,00 ден.
7.690,00 ден.
19%
REEBOK
3.290,00 ден.
4.090,00 ден.
19%
REEBOK
3.290,00 ден.
4.090,00 ден.
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.